2020 en 2021 zijn overduidelijk jaren van de “restriction” geweest. Of zo willen wij ons toch wijsmaken. Eigenlijk leven wij sinds het begin van de beschaving met beperkingen. Beperkingen die we onszelf opleggen zowel in de maatschappij, op het werk, in creativiteit, in het privé leven, in onze vrije tijd,…
“Restriction” is de leidraad doorheen mijn beelden die ik de afgelopen jaren her en der vastlegde. Overal waar ik kwam zag ik een spel van lijnen, muren en vooral begrenzingen en beperkingen die we onszelf als mens opleggen.

Om niet teveel “restriction” op te leggen, gebonden aan een bepaalde ruimte om het werk te laten zien, heb ik besloten om mijn werken in de open ruimte tentoon te stellen. Dit op een tactiele en vluchtige manier, zoals een dief in de nacht ongemerkt zijn slag slaat. Ik plaats ze terug in de ruimtes waarin we ons dagelijks bewegen en trek zo fotografie en kunst open naar het brede publiek. 
In mijn zoektocht naar de kruisbestuiving van fotografie en beeldende kunsten zijn onderstaande werken tot stand gekomen. 
Het zijn één voor één unieke stukken waarin mijn eigen afbeelding gecombineerd wordt met affiches die ik van de aanplakborden gehaald heb, overgoten met een vleugje kleur.
Deze werken zijn te bezichtigen in CC De Borre te Bierbeek voor de expo "Fotograaf M/V/X" op zaterdag 26/06/21 en 27/06/21
Reserveer je slot voor deze tentoonstelling
Onderstaand werk is een andere benadering in mijn zoektocht naar de combinatie van mijn eigen fotografie en beeldvorming. Het is opgebouwd uit verschillende afbeeldingen, vlakken en vormen. De gelaagdheid is visueel vlakker dan bovenstaande werken en toch zijn ze niet oppervlakkig.
Deze werken zijn te bezichtigen in CC De Borre te Bierbeek voor de expo "Fotograaf M/V/X" op zaterdag 26/06/21 en 27/06/21
Reserveer je slot voor deze tentoonstelling
Back to Top